Voor communicatieprojecten en projectcommunicatie

Je zoekt een bureau voor projectmatige samenwerking. Of je hebt extra denkkracht nodig voor de social mediastrategie van je project. Wellicht denk je na over een digitaal jaarverslag of een contentcampagne. Wij adviseren en helpen je met communicatieprojecten en projectcommunicatie.

We helpen opdrachtgevers om de kwaliteit van hun communicatie te verbeteren. Dat doen we door vanuit de inhoud een communicatieve vertaalslag te maken. We denken én doen mee in communicatieprojecten, we adviseren op maat, bedenken creatieve en effectieve oplossingen en zorgen voor de realisatie ervan. Van omgevingsmanagement tot communicatie over veiligheid en onderwijs. En van duurzaamheidscommunicatie tot campagnes over het in dienst nemen van arbeidsgehandicapten.

Diensten

 • Realisatie middelen
  Van digitaal jaarverslag tot brochurelijn en van thematische uitgave tot online contentplatform. Samen met onze partners realiseren we communicatiemiddelen van A tot Z.
 • Projectcommunicatie
  Een project kent vaak veel verschillende in- en externe samenwerkingspartners, met ieder hun eigen behoeften en belangen. Wij kennen deze dynamiek als geen ander en bieden advies en ondersteuning op maat. We verzorgen graag de gehele realisatie van communicatiemiddelen zodat de projectcommunicatie goed en efficiënt verloopt.
 • Communicatieprojecten
  Meer bekendheid geven aan sponsoractiviteiten. Een congres waar je de spotlights op wilt zetten. Nieuwe diensten, regels of wetgeving die aandacht verdienen. Of een campagne waarin content en PR een belangrijke rol spelen. We bedenken aantrekkelijke communicatieconcepten en zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering.
 • Advies
  Professionalisering van de communicatie, storytelling, kernboodschappen, strategieontwikkeling of de middelenmix aanscherpen. We denken graag mee, maken indien nodig een compleet communicatieplan (dat we natuurlijk ook voor je kunnen uitvoeren) en helpen je de juiste keuzes te maken.
 • Begrijpelijke overheidscommunicatie
  Voor overheidsorganisaties wordt duidelijk communiceren steeds belangrijker. We zijn al meer dan vijftien jaar een bureau voor overheidscommunicatie. We geven schrijftrainingen aan ambtenaren, helpen organisaties inclusief communiceren via beeldbrieven en maken beleidsteksten aansprekender.
 • Onderzoek
  Wat is de effectiviteit van de projectcommunicatie? Waar zit de doelgroep écht op te wachten? Leene Communicatie monitort, onderzoekt en analyseert.
 • Moderating
  Onze adviseurs staan graag en geregeld voor groepen. Bijvoorbeeld als gespreksmoderator, dagvoorzitter of presentator. We leiden bijeenkomsten in goede banen, begeleiden focusgroepen, modereren workshops en presenteren (beurs)openingen, talkshows en prijsuitreikingen. Leene Communicatie zorgt dat een bijeenkomst een succes wordt.