Over ons
Leene Communicatie is specialist in communicatie over ingewikkelde onderwerpen voor overheden, bedrijven en het maatschappelijk middenveld. Met creatieve ideeën en concepten, doordachte adviezen en middelen, rake teksten en slimme contentmarketing werken we aan effectieve communicatie bij onze opdrachtgevers. Dat zijn overwegend organisaties met een grote maatschappelijke relevantie die veel te vertellen en (daarom) vaak ook veel uit te leggen hebben.

Betekenisvol
Onze kennis en kunde zetten we het liefst zodanig in dat we een concrete en liefst meetbare bijdrage leveren aan de doelen van onze opdrachtgevers. Vaak zijn dat doelen met een grote maatschappelijke betekenis. Om daaraan bij te dragen en dus ook zelf, als bureau, van betekenis te zijn daagt ons elke dag weer uit.

Inhoud als basis
We werken als bureau nauw samen met onze opdrachtgevers. Materiekennis is dan essentieel. Bij Leene Communicatie werken adviseurs, tekstschrijvers en projectmanagers met een grote passie voor de inhoud. We verdiepen ons in de thematiek, de doelgroepen en stakeholders. We interviewen, onderzoeken en maken ons de materie snel eigen.

Verhalen maken het verschil
Feiten zijn belangrijk, maar authentieke verhalen maken uiteindelijk het verschil. Verhalen zetten mensen in beweging. Ze bepalen de context, het perspectief en beïnvloeden op een krachtige manier onze houding en de keuzes die we maken. Daarom stellen wij storytelling vaak centraal in onze aanpak.

Kwaliteitsbureau
Kwaliteit staat bij Leene Communicatie hoog in het vaandel. Ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001:2015, de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Ons kwaliteitssysteem wordt jaarlijks getoetst door het CIIO. Het CIIO is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie. De Leene Communicatie Academie is geaccrediteerd als instelling voor kort beroepsonderwijs.