Vormgeven aan inhoud

Je hebt een ingewikkeld verhaal, en wilt dat duidelijk communiceren. Hoe maak je de vertaalslag van inhoud naar vorm? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Een goed ontwerp vergroot de toegankelijkheid van informatie. Daarom integreren wij vorm en inhoud. Het visualiseren van informatie is een specialisme van Leene Communicatie. We zijn goed in infographics, illustraties, pictogrammen en animaties. En we maken aantrekkelijke presentaties, websites en visuals voor social. Van jaarverslag tot onderzoeksrapport en van e-mailing tot video; door te visualiseren maken we communicatie helder.

Diensten

 • Illustraties en infographics
  Hoe werkt bodemwarmte? Wat moet je wel en niet doen als je werkt met gevaarlijke stoffen? Wat zijn de resultaten van dit onderzoeksprogramma? Door te visualiseren kun je deze informatie beter presenteren. We zijn goed in pictogrammen, illustraties en infographics.
 • Strategisch design
  Een campagne, meerjarig project, strategische samenwerking, internationaal congres of event. Een eigen visuele stijl vergroot de herkenbaarheid, de toegankelijkheid en het onderscheidend vermogen. We vertalen de unieke factoren naar een visuele stijl die vorm kan krijgen in een huisstijl, logo of beeldtaal.
 • Digitaal
  Waar het ook terecht komt op het internet: we maken het. Het arsenaal aan digitale communicatiemiddelen is dan ook enorm. Websites, YouTube-kanaal of Instagram, e-magazines en interactieve en toegankelijke PDF’s. En we helpen met publicatie en activatie. Van domeinnaamregistratie tot aanmelden in de app store.
 • Ontwerp en opmaak
  Het toegankelijk vormgeven van grote hoeveelheden informatie is een vak apart. Onze ontwerpers en DTP’ers maken uiteenlopende communicatiemiddelen. Van magazine tot onderzoeksrapport en van presentatie tot banier.
 • Video en animatie
  Menselijke verhalen. De wereld achter de cijfers. Via branded documentaires en film: cinematografisch verzorgd, aantrekkelijk en soms aangrijpend om te zien. Of live vlogs voor een congres, uitlegvideo’s, klantcases of een glasheldere animatie van de nieuwe strategie. Wij coördineren en zorgen samen met onze partners dat het voor elkaar komt. Van hapklare videocontent, soms opgenomen en gemonteerd met alleen een smartphone, tot producties met een team van camera, geluid en regie.