Leene Communicatie is op zoek en heeft veel te bieden

Leene Communicatie is een middelgroot en prijswinnend communicatiebureau, gevestigd in het centrum van Gouda. We zijn goed in communicatie met maatschappelijke relevante inhoud: in woord en beeld, voor zowel corporate als interne communicatie. We helpen onze opdrachtgevers om onderwerpen aansprekend en begrijpelijk te maken.

Bij Leene Communicatie werken tekstschrijvers, (PR-)adviseurs en ontwerpers. Mensen met een grote passie voor de inhoud en sterk in uitvoering. Dat doen we al meer dan 15 jaar voor en met toonaangevende organisaties als Nuon/Vattenfall, Randstad, diverse ministeries, gemeenten en provincies, Rijkswaterstaat, Johan Cruijff ArenA en het Rode Kruis.

In verband met de groei van ons bureau zijn we op zoek naar:

  • Een junior copywriter

Junior copywriter

Ben je (bijna) afgestudeerd? Schrijf je graag en goed? En ben je creatief met social content? Dan hebben wij de baan voor je!

Terwijl je nog de laatste hand legt aan een jaarverslagtekst, belt een opdrachtgever of je snel een scherpe tweet wil opstellen en posten. Dat kan precies nog voor je een overleg over de content van een nieuwe website induikt. Zo schakel je dagelijks tussen verschillende klussen, opdrachtgevers en genres. En als tekstschrijver kun je zowel met teksten voor gedrukte als online media goed uit te voeten.

Wat ga je doen?
Als copywriter werk je samen met collega’s aan verschillende communicatieprojecten. Het ene moment schrijf je teksten voor een campagne over duurzaamheid, het andere moment interview je iemand voor een nieuwsbriefartikel of maak je een pakkende webtekst. Ook werk je soms op locatie bij de opdrachtgever. Je rol is afwisselend en verschilt per project.

Wat we bieden!
We bieden een baan in een team met zo’n 20 leuke collega’s. Je gaat aan de slag voor prachtige opdrachtgevers en werkt mee aan uiteenlopende en altijd betekenisvolle communicatieprojecten. Elke dag leer je weer bij en ontdek je steeds meer wat jouw kwaliteiten zijn. En via diverse opleidingen schaaf je ondertussen verder aan je kennis en kunde.

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid kenmerken de bureaucultuur van Leene Communicatie. We bieden flexibele werktijden om je werk optimaal te kunnen combineren met je privéleven. Daarnaast bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden, lekkere koffie en een goedgevulde snoeppot (én een gezond alternatief). O ja, we zoeken iemand voor 40 uur per week, maar dat mag ook 32 uur zijn.

Hier herken jij je in:

  • Je schrijft goed en graag over uiteenlopende onderwerpen.
  • Je kunt lezen en schrijven met social media en weet hoe je daarvoor goede content creëert.
  • Je bent goed in het organiseren van je eigen werk en werkt graag samen met anderen.
  • Je bent kritisch, wil elke dag zelf beter worden en legt de lat voor jezelf hoog.
  • Je hebt een brede belangstelling en vindt het een uitdaging om ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk te maken.
  • Je wil werken aan opdrachten die er maatschappelijk écht toe doen.
  • Je krijgt graag ruimte voor eigen initiatief en de vrijheid om zelf ideeën te ontwikkelen en uit te voeren.
  • Je hebt een relevant hbo of universitair diploma op zak (of bijna…). Bijvoorbeeld Journalistiek of Communicatie.

Snel! Solliciteren!

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar vacature@leenecommunicatie.nl.

Wil je meer weten? Bel dan met Peter van Apeldoorn op 0182 528596.